Om Alfred Nesset

Etablert i 1924, med en suksessoppskrift vi fortsatt holder på – har vi vokst til dagens Alfred Nesset, med et utgangspunkt i at utvikling skal skje på en skånsom måte for folk og miljø.

En 100 år gammel suksessoppskrift

Etter snart 100 års drift, som begynte med å utvikle løsninger til den maritime industrien på Sunnmøre, er vi i dag et selskap med langt flere ben å stå på; både med tanke på tjenestespekter og nye industrier.

Og selv om vi har ambisiøse målsettinger for tiden fremover, så holder vi på den formelen som vi alltid har hatt - hvor høy bransjekunnskap, nærhet til kunde og vilje til kontinuerlig endring har vært viktige grunnpilarer. Dette tror vi legger et godt grunnlag for 100 nye og spennende år for oss.

Svart hvitt-foto av Alfred Nesset i butikken sin

Dagens
Alfred Nesset

I dag er vi 29 ansatte fordelt på to divisjoner med satsningsområder innen elektroinstallasjon og automasjon – og håndterer jobber fra prosjektering til gjennomføring og drift.

For oss som jobber i Alfred Nesset har det alltid handlet om å jobbe for å finne de beste løsningene. Å spesialisere oss innen automasjon og elektroinstallasjon har gitt positive synergier som gjør at vi kan tilby et stort stort spekter av tjenester. I dag opplever vi økt etterspørsel innenfor våre satsningsområder - og vi har ambisiøse målsettinger for tiden fremover - hvor vi innen automasjon tar sikte på å bygge opp et ledende kompetansesenter i Midt-Norge, samtidig som vi skal fortsette med å styrke oss som en ledende elektroinstallatør på Sunnmøre.

I 2023 åpnet vi et nytt kontor i Haugesund – et spennende område, hvor vi kan bidra med mye kompetanse.

Kartillustrasjon som fremhever Sunnmøre, Ålesund og Haugesund

Bærekraftig utvikling

Vi mener at vekst og utvikling skal skje på en skånsom måte i forhold til folk og miljø - og jobber for disse bærekraftsmålene.

Ikon for Bærekraftmål 9.

Mål 9: Bygge solid infrastruktur og fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering og innovasjon.

Ikon for Bærekraftmål 12

Mål 12: Sikre bærekraftige forbuks- og produksjonsmønstre.

Ikon for Bærekraftmål 13

Mål 13: Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og konsekvensene av dem.

Ikon for Bærekraftmål 14

Mål 14: Bevare og bruke havet og de marine ressursene på en måte som fremmer bærekraftig utvikling.

Logo for Miljøfyrtårn®

Vi er i vår bransje et av de første selskapene i regionen som er Miljøfyrtårnsertifisert.

Les mer om miljøfyrtårn her
Ved å velge «Tillat alle», gir du oss lov til å legge igjen informasjonskapsler i nettleseren din som hjelper oss med analyse av trafikk, markedsføring og enkelte funksjoner på nettsiden. Les mer om informasjonskapsler.